Не робіть помилок! Чому при смаженні котлети розвалюються на сковороді

понеділок, 13 січень 2025, 6:09

Пишні котлетки, які наповнюють кухню приємним та апетитним ароматом, подобаються багатьом любителям смачно поїсти, передають Патріоти України. Але не кожна господиня знає, як саме треба готувати блюдо, щоб воно не розвалювалося під час смаження, а всер...

Смакота! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

понеділок, 13 січень 2025, 5:40

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом, передають Патріоти України. Хіба можна таке лишати на тарілці? Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...

Хіти тижня. Горох звариться швидко та без замочування, якщо в воду додати один інгредієнт

понеділок, 13 січень 2025, 1:00

Горох буває довго вариться. Він корисний та смачний, але через повільність його приготування часто відмовляються від нього. Через це його рекомендують замочувати на ніч. Якщо ви не хочете цього робити, тоді кулінарний лайфхак, про який ми розповімо, ва...

Проста хитрість! Як відварити сосиски, щоб вони не лопнули

неділя, 12 січень 2025, 22:10

Сосиски – це далеко не найздоровіший продукт, але відмовитися від нього взагалі буває дуже складно, передають Патріоти України. Все ж таки це смачний і ситний м’ясний виріб, який просто готується і служить відмінним доповненням до сніданку або обіду. Н...

Багато господинь роблять помилку! Як правильно солити м’ясо при варінні

неділя, 12 січень 2025, 21:08

Відварене м’ясо є дуже корисною та смачною стравою, але не завжди всіх влаштовують його “нудні” смакові якості, передають Патріоти України. В основному претензія полягає в тому, що навіть якісний продукт при варінні виходить жорстким. Вживати таку стра...

ТОП-3 несподівані продукти для горохового супу

неділя, 12 січень 2025, 17:09

Багато хто звик додавати в гороховий суп копченості, проте є й інші варіанти, які розкриють звичну страву в нових смаках, передають Патріоти України. Нерідко в суп кладуть копчені реберця. Але згодом будь-який інгредієнт чи страва приїдається і хочетьс...

Господиням на замітку! Чи потрібно знімати піну в процесі варіння бульйону

неділя, 12 січень 2025, 12:08

Певно більшість домогосподарок замислювались над питанням, чи варто та навіщо знімати піну в процесі приготування бульйону, передають Патріоти України. Але виявляється, що пінка яка утворюється при кипінні супу чи борщу є абсолютно нешкідливою. Тож чи ...

Без зайвого жиру, але з апетитною скоринкою! ТОП-7 секретів смаженої картоплі

неділя, 12 січень 2025, 11:07

Смажена картопля вдається не завжди – іноді вона плаває в жирі або олії, іноді виходить не смажена, а тушкована, а то й зовсім перетворюється на пюре, передають Патріоти України. Чимало тут залежить від кулінарного досвіду, від сорту овочів, від сковор...