"Зеленский через журналистов с канала Коломойского как бы подает нам сигналы (18+)", - Донік

Сначала 5 лет обвиняем людей в том, что они не делали, клевещем на них, проводим спланированные медиа атаки, а потом, когда понимаем, что начал подкрадываться пушистый зверек, начинаем просить помощи у тех, кого 5 лет уничтожали информационно и морально. Клеветой и ложью. Поскольку Зеленский, думает по криворожской привычке, что он парень гордый и ему впадлу обращаться и признавать свое вранье, сигналы нам всем подают через медиаблядей Коломойского, которые уничтожали Порошенко все эти 5 лет.
Чо то быстро вы парни слились. "взял мяч - 3,14дяч". Зеленский знает эту поговорку. "Доктор сказал в морг, значит в морг".



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...