"Завдяки вашій допомозі підсилили підрозділи угруповання, яке тіснить ворога навколо Харкова", - волонтер Донік

Завдячуючи вашій допомозі підсилили підрозділи угруповання яке тіснить ворога навколо Харкова, та артилерію старшого начальника. Після установки потрібного софта у підрозділи передали DJI Mavic 3 Combo — 13 шт, Autel EVO II Pro V2 — 6 шт, DJI Mavic Air 2 — 2 шт, Dji Mini 2 — 1 шт.

Захищені ноутбуки Panasonic CF — 15 шт, захищені ноутбуки DELL — 3 шт, захищені планшети Dell Latitude — 12 шт. Планшети звичайні, частково з захищеними чохлами — 17 шт, 5 повних комплектів метеостанцій, захищені монітори 2 шт, карти пам'яті 20 шт, та всякі необхідні технічні дрібниці.

Потреби, на жаль не змінні. Коптери Autel EVO II Pro V2, DJI Maviс3. Позашляховики та пікапи. 4х4 бажано рамні. Бажано дизель. Вимоги пом'якшилися, в гарному можна праворульні. Обов'язково в доброму технічному стані.

Прилади спостереження — тепловійні, ночного бачення

Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння.

PayPal donikroman@ukr.net

donikroman@ukr.net

5168 7451 1010 5332

4731 2196 1942 3175

Донік Р

Перекази на картки з інших банків можуть глючити. Тому-

Альтернативні реквізити для переказів в гривні по посиланню

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...