"У Зеленского хотят, чтоб армия присягнула лично ему, а не народу Украины", - волонтер Донік

Штатная пиарщица Коломойского, Кошкина, щедро делится инсайдами по поводу инаугурации. В том числе по хотелкам "молодой команды" относительно армии. Кошкина описывает это так: "Еще один обязательный пункт программы - присяга военных новому Верховному Главнокомандующему." Кошкина настолько тупая, а ребята из "новой команды настолько охреневшие, что они не знают что "Військова присяга — клятва на вірність народові України."
"Громадяни України, які призвані або добровільно вступили на військову службу, складають Військову присягу на вірність народу України, її складають в урочистій обстановці, зі зброєю в руках, біля Бойового прапора військової частини, перед строєм командирів і воїнів. Молодий воїн дає персональну клятву народові України, державі, називаючи своє прізвище, ім'я, по батькові."
Но видимо очень им хочется, чтобы присягнули им персонально. Жгите есчо, посоны.
Телеграмм канал - https://t.me/romandonik

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...