"Трошки з рубрики "тижєвалантьор", - Донік

Трошки з рубрики «тижєвалантьор». Ми завжди були трошки приземлені та займалися не пафосними речами, а тими що забезпечує життєдіяльність та боєздатність підрозділів. Бо звісно круто мати всякі пафосні просунуті штуки, але вони паскуди потребують електроенергії. Від прямого живлення, до зарядки аккумів, радіостанцій, телефонів. Але не всім же рятувати світ за допомогою бронежилетів з ресор. Комусь треба думати про речі більш буденні.
Генератори. Навколо Харкова, та ще дві фронтові важливі області. Вдалося доставити 25 потужних генераторів в зону ООС. Там зараз дуже важко і потреба більше сотні штук.
Взагалі — 2,5 кВт — 105 шт, 2,5 кВт — 40 шт, 3,2 кВт — 30 шт, 5,5 кВт — 20 шт, 6,5 кВт — 10 шт, 7,5 кВт — 20 шт.
Автівок та мікроавтоубусів на передову та для важливих підрозділів — 17 штук. Фотографій не буде.
Коптери. Мавіки3 — 37шт. Мавіки2, Аіри, міні, про 75 шт (але це не точно, здається трохи більше). Ноутбуки та планшети захищені 7+3. Як вода в пісок. Форма, спорядження, взуття, шкарпетки та білиза — ну десь тони три.
На жаль, ми не можемо вас радувати фотографіями, бо часто густо все віддається з колес, та там де не до фотографій. Все що тягнеться з за кордону відзвітовують наші побратими , які нам тримають кордон та небо над кордоном. Ми зараз просто не можемо цього робити. Ні фізично, ні тактично. Чим менше інформації про захист та про захисників з конкретикою, тим краще.
Дякуємо всім хто допомагає. Вибачаюсь перед всіма кого облаяв за останні дні і наперед кого облаю. Бо я розумію, яку важливу справу ви робите и низько за це вклоняюсь. Але крім «тижєвалантьор», ми тут трошки вимушені підвойовувати, та постійно маневрувати під обстрілами. Бо тварини понавішали орланів. В нас мінус 2 наші автівки, та ще мінус 2 в рейдових груп. Ще одна — небойова. Без втрат людей. Так і переможемо.
Дякуємо всім хто допомагає. PayPal donikroman@ukr.net
ПБ 4731 2196 1942 3175 та 5168 7451 1010 5332 Донік Р
Всі реквізити та способи переказів https://www.facebook.com/skitalec/posts/5343588145673103


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...