"Проти нас воюють душогуби. Ми захищаємось від душогубів." - волонтер Донік

Вчора російські найманці під управлінням російських офіцерів (старший офіцер батареї - СОБ, кадрові російські військові) масово обстріляли цивільну інфраструктуру по всій лінії фронту. Вчора був той момент коли "під прикриттям" обстрілу позицій, навмисне обстрілювали мірняк. При чому навмисне вибирали цілі. Між Станицею, де стріляли по дитячому садочку, та Врубовкою, де стріляли по ліцею, велика відстань. Працювали різні батареї під управлінням різних людей. В Донецькій області те саме. Там де постраждали цивільні ціленаправлено лупили стволкою та великим калібром на максімалках по цивільній забудові. Це різні підрозділи, навіть по російським корпусам. Це різні батареї. Об'єднує тільки одне - управляють вогнем кадрові російські офіцери, які отримують накази по своїй вертикалі.

По суті, по їх задумкам, жертв повинно було бути більше. Два фактори зіграли. Погода (вітер, вологість) і страх перед тим що прилетить щось у відповідь схоже на "Байрактари". Саме для цього були такі масовані обстріли різними підрозділами та рознесені по відстані. Вони не коригували вогонь, просто насипали як є. І втекли.
Десь їм встигли відповісти, десь не встигли, або не змогли, бо вони працювали з цивільної забудови, а ми ствольною артилерією по цивілам не працюємо.
Просто треба розуміти. Війна не скінчилася. Вона не розмокчеться. Вона повертається. І може повернутися в самій потворній формі. В самому жахливому вигляді. Є таке слово "душогуб". Так от проти нас воюють душогуби. Ми захищаємось від душогубів.
Вчора всі, хто приймав рішення по обстрілам, віддавав накази, вносив координати, є військовими злочинцями. Бо вони не могли не знати, що стріляють по дитячим садочкам, школам, та цивільній забудові. Їх чекає суд, тюрма та/або смерть.
Так що допомагаємо ЗСУ і не забуваємо що проти нас воюють душогуби. І по кожному задвухсоченному душогубу, майже завжди є і наше з вами сприяння та допомога. Дякуємо всім хто має тверезу голову та довіру до ЗСУ.
Дякуємо всім, хто допомагає збройникам робити 200.
4731 2196 1942 3175
5168 7451 1010 5332
Донік Р
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...