"Основное заблуждение сторонников Голобородько (18+)", - волонтер Донік

Знаете, какое основное заблуждение сторонников Голобородько? "Хуже не будет." Потому что один президент, он же ничего не сможет сделать необратимого. Потому что, по мнению фансектора "Слуги народа", кроме гражданина выбравшего это недоразумении и "президента" Голобородько, будет куча людей, переживающих за Украину. Потому что ему не дадут сделать фатальные ошибки. США, порохоботы, активисты. Порошенко с его фракцией в ВР. Все будут страховать и все будут подставлять ручки. Чтобы не дай Бог дите не упало и на разбило лобик.

Авотвамхуй.
Никто не будет страховать, и никто не будет подставлять руки. Потому что инфантильному обществу нужен жестокий урок. Такой блядь, чтобы на генном уровне, сука, правнукам передавался. Поэтому хуярьте на зло нам. Выбирайте для себя. А мы просто отойдем в сторону. И вы останетесь один на один с выбранным вами героем с экрана и его молодой командой.
Вот и весь хер до копья.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...