"Кажется, нам готовят "рай на земле". Виртуальный", - волонтер Донік

Кажется, нам готовят "рай на земле". Виртуальный. И немного передела, отжима и цензуры. Ну, как минимум при занятии этими людьми определенных должностей. Это должности части людей из списка слуг народа. Только меня, старого параноика это настораживает?
.............
-керівник телекомпанії «1 + 1»
-керівник компанії «Квартал-концерт»
-продюсер, давній друг Зеленського
-генеральний директор інформагентства УНІАН, яке належить Коломойському.
-начальник Державного центру кіберзахисту і протидії кіберзлочинності.
-юрист, член команди Зеленського, саме він супроводжував справу про скасування заборони на в'їзд в Україну актора серіалу «Свати» Федора Добронравова.
-юрист, з президентом його пов'язує давня професійна діяльність, він щільно співпрацював зі Студією «Квартал 95», був представником шоумена при реєстрації торгових знаків.
-виконавчий директор SMMStudio - трафік-агентства, що займається залученням клієнтів з Facebook і Instagram
-голова Інтернет-асоціації України.
.........
Телеграмм канал - https://t.me/romandonik

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...