"Я не хочу навіть умовно вибирати між двома сортами лайна", - волонтер Донік

Я не хочу навіть умовно вибирати між двома сортами лайна. Жабогадючча то не про мене. Ще раз хочу подякувати за відсутність мужності пану Бутусову. Він так і не признав, що всі ці роки робив все для дискредитації військово-політичного керівництва країни з 14 року. Він так і не вибачився перед тими офіцерами, яких намагався зганьбити. Він героїчно поливав брудом керівництво ЗСУ та держави на замовлення корбано-коломойського пулу, та зробив все, щоб до влади прийшов Зеленський. Він мужньо вбивав репутацію бойових офіцерів, та займався медіакілерством військовиків. Він зміщував акценти, перекручував та маніпулював з початку війни. Він впливав на призначення та кадрові рішення замовними публікаціями. Просував холуїв Коломойскього та Корбана, змішуючи з лайном комбригів. І це не поодинокий випадок. Він організовував в ЗМІ цькування генерала Назарова. Він підтримував торгашів вундервафлями, які виводили з ладу зброю. Він всіляко підтримував "солдатські комітети" в конфлікті з офіцерами. Він робив все, щоб поняття субординації та керованості в ЗСУ не було. Він роками дестабілізував роботу ЗСУ та опускав морально психологічний стан вояків. "П'яний Порошенко", "бізнес на крові", "редути" і сотні інших вкидів вийшли саме від нього. Багато чого на совісті цього «борця з ЗСУ». Він завдав шкоди ЗСУ за ці роки колосальної. При цьому ніколи не критикував Авакова, провал реформи МВД, та пов'язаних з ним осіб.

Дуже прикро, що в угоду політичної кон’юнктури, з лайна зараз починають робити союзника та однодумця. Це професійна хвойда, яка через два дні після оплати змінить риторику. Особливо мені подобається, як ті, хто пишалися своїм "аналітичним" складом розуму та гарною пам'яттю, починають робити кумира з медіахвойди, яка мочила все керівництво держави та армії на замовлення та гроші Коломойського та Корбана.
І да, я казав що Бутусов лайно і брехун з 14 року. Після його замовного матеріалу проти тоді ще полковника Мікаца. І за ці роки моя впевненість в цьому тільки зміцнилася.
Цукерка з лайна, завжди буде шматком лайна. В яку обгортку не загортай.

Роман Донік https://www.facebook.com/skitalec


Теграм канал https://t.me/romandonik

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...