"Генератори. Не пафосні, гучні, димні генератори. Живлення для передової", - волонтер Донік

Генератори. Не пафосні, гучні, димні генератори. Живлення для передової. Працюючі «Старлінки» - це генератори. Заряджені радіостанції та засоби зв'язку - це генератори. Заряджені акуми на джавеліни та ПТРК/ПЗРК - це генератори. Заряджені батареї на коптерах - це генератори. Заряджені тепловізори, ночніки та тепловізійні приціли - це генератори. Планшети та ноутбуки з кропивою та артилерійськими програмами - це теж генератори. Живлення кочуючих артбатарей - це теж генератори. Дзвінки та смс родинам - це генератори.

Зараз в нас нема можливості тягнути кілометри кабелів від мережі до опорника. Бо по перше, дуже часто лінії електромережі коло лінії фронту самі побиті. По друге, нема тих кілометрів кабеля та проводів (багато складів розбито артобстрілами, логістика ще не відновлена). По-третє, через інтенсивність артилерійського вогню, воно все рветься на сотні шматків. І четверте, інтенсивність боїв та динаміка не дозволяють тягати та прокладати нові "лінії живлення". Разом з окопами та «щілинами» від обстрілів, хлопці в першу чергу копають затишний окопчик для генератора. Бо то все. Управління боєм, розвідка, зв'язок з командуванням та артилерією. Зв'язок з рідними. Зараз життя людей складається з багатьох невід'ємних складових. І генератори то одне з тих складових. Це життя. А ще вони виходять з ладу та отримують пошкодження в результаті обстрілів. Треба і треба. Це, звісно, не так пафосно, як глушники 5,45 та коліматори з тактичними годинниками, але це те, що забезпечує життєдіяльність та боєготовність підрозділу.

Знайшли залишки генераторів. Ще долютневі. Будемо викуповувати всі. Бо на жаль, простіше не буде. Легше теж не буде. 543 тисячі гривень. На все про все. 16 опорних пунктів або артбатарей.

PayPal donikroman@ukr.net

5168 7451 1010 5332

4731 2196 1942 3175

Донік Р

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...