"В трьох словах про те, хто очолив Держслужбу у справах ветеранів АТО" - волонтер Донік

В трьох словах про те, хто очолив Держслужбу у справах ветеранів АТО.
Людина яка разом з Семенченко організувала альтернативний генеральний штаб. Довірена людина Корбана (у той час) яка відрекомендовувалася "зам командира ПС" та "зам командира Дніпро1" не будучи ніколи не одним ні іншим.
Людина, яка представилася заступником командира Дніпро 1, та пообіцяла дати людей для деблокації терміналу в ДАПі, а потім просто пропала. Саме на наявності ціх людей планувалась операція з деблокації.
Детальніше тут https://www.facebook.com/serg.marco/posts/1925546771096502
Людина яка відома по скандальнім виборам на 59 окрузі в 14 році. Людина, яка була "в бігах", поки не дала показання на Корбана. Уклав угоду зі слідством, після чого зняли обвинувачення.
Радник директора затриманного у 2016 за хабар, який зараз пiд слiдством
Це те, що відомо всім. Але це відсотків 10 від того, що відомо у вузьких колах.
Всім розповідає, що за ним стоять перші особи СБУ та хтось з заступників голови АП.

https://youtu.be/0-Z7-jcL56w

Опублікував: Роман Донік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Це робота. Очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Для цієї роботи потрібна допомога", - волонтер Донік

четвер, 9 червень 2022, 9:02

Це робота. Заворожуюча, важка, смертоносна, захищаюча, очищаюча нашу землю від окупанта, наближаюча перемогу. Але для цієї роботи треба справні засоби та «знаряддя виробництва». . Потрібна наша допомога. Бо за три місяці інтенсивною фази ресурс автопар...

"Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі", - волонтер Донік

середа, 25 травень 2022, 10:26

Ще шість автівок поїхали на фронт допомагати ЗСУ виконувати бойові задачі. В приоритеті артилерісти, та піхота. Одна автівка з другої спроби, але доїхала до фронту та вже працює. Дякуємо всім хто допомагає. Дякуємо за розуміння. PayPal donikroman@ukr.n...